FAQ items aan het laden...
Muziek Home2021-06-17T10:01:05+00:00

Muziek is Leven

Zonder muziek zou het leven langzaam gaan. Muziek zorgt voor inspiratie en liefde.

Laatste bandnieuws

Epic Muziek komt naar Eindhoven! De wereldberoemde Pink Floyd-coverband staat in het najaar van 2021 in Muziekgebouw Eindhoven.

BEKIJK AL HET LAATSTE NIEUWS

“Ik luisterde er gewoon naar en zei tegen mezelf: “Man, ik hou echt van dit album.” Toch klinkt het vandaag zo fris. Het klinkt vol ideeën. Deze jongens wisten wat ze deden. Ze zijn goed. En ze zijn inventief. Ik heb dit jaar niets gehoord dat zo inventief is. Ik verwacht het niet echt.

Live Data

Hieronder zie je alle datums wanneer Epic Music live is.

Onvertelde Verhalen

Onze muziek verteld verhalen over de toekomst, liefde, verdriet en geluk. Dit zijn verhalen die je alleen kan voelen met muziek. Bij ons festival kan je daarvan genieten met vrienden en familie.

NU BOEKEN

Onvertelde Verhalen

Een gevoel, dat is wat onze muziek en dit festival gemeen hebben. De mensen, de bands, de muziek komen hier bijeen, dat is wat wij zo geweldig vinden aan het optreden hier, kom ons zien en ervaar dat zelfde gevoel.

NU BOEKEN

Onvertelde Verhalen

Een van de grotere festivals waar wij aan deel nemen, Oasis brengt een feest als geen ander, mis dit niet!

NU BOEKEN

Onvertelde Verhalen

Marokko maakt een feest als geen ander, maakt niet uit waar, maar met de duizende mensen die hier op afkomen is het een spektakel die je niet mag missen.

NU BOEKEN

Onvertelde Verhalen

We eindigen het jaar met een knal feest, harde muziek, harde mensen en herinneringen die gemaakt gaan worden, ieder jaar komen we hier met heel veel plezier en dit jaar is geen uitzondering, zorg dat jij dat ook niet bent.

NU BOEKEN
BEKIJK ALLE LIVE DATUMS
Ga naar de bovenkant