FAQ items aan het laden...
University Home2021-06-17T10:20:10+00:00

Geïnspireerd door Uitmuntendheid & Innovatie

Wij bieden een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige onderwijs- en buitenschoolse activiteiten.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN EPIC UNIVERSITEIT?

Studenten bij de Epic Universiteit krijgen hun vrijheid om alles te kunnen doen. Het gaat er om dat studenten samen tentamens kunnen leren en oefenen om samen de top kunnen bereiken. Wij bieden onze studenten ons onderwijs in twee vormen aan: Online en op Epic Universiteit.

Wij bieden een scala aan trainingspakketten in verschillende vakgebieden en kunnen gemengde leermogelijkheden bieden om zo goed mogelijk aan uw behoeften te voldoen. Als zitten in een kamer met een trainer en de mogelijkheid hebben om te discussiëren met andere leerlingen goed voor u klinkt, dan kunnen wij u dit aanbieden. Als u liever in uw eigen tijd en in uw eigen tempo studeert, dan kunt u gebruik maken van een van onze faciliteiten van wereldklasse.

Als u liever in uw eigen tijd en op uw eigen tempo studeert, dan is een van onze e-learning pakketten misschien wel iets voor u. Er is nog een derde optie, namelijk dat je het geluid van beide leuk vindt maar misschien niet alle trainingen kunt bijwonen, dit is wanneer gemengd leren tot zijn recht komt.

FACILITEITEN VAN WERELDKLASSE

Epic University is toegewijd aan uitmuntendheid in onderwijs, leren en onderzoek, en het ontwikkelen van leiders in vele disciplines die wereldwijd een verschil maken.

  • Internationale focus – onze studenten komen van over de hele wereld
  • Residentiële cursussen – we stimuleren het leren en de groei
  • Mensen, geen winst – onderwijs is een recht, geen voorrecht.

Als u liever in uw eigen tijd en in uw eigen tempo studeert, dan kan een van onze e-learning pakketten in uw straatje liggen.

ONZE WAARDES

Onze missie is om studenten zoveel mogelijk te leren en klaar te maken voor het echte leven en een hele belangrijke baan krijgen

Wij begonnen lang geleden en bestaan tot nu toe 20 jaar als een trots bedrijf met een aantal geslaagde leerlingen van totaal 2 miljoen leerlingen.
Wij zijn als team goed verbonden en willen elkaar binden aan de leerlingen zodat er een goeie band ontstaat tussen leerling en Leeraar.
Wij beloven onze best te doen zodat de leerling klaar is voor het examen en zijn of haar geleerde stoffen te verwerken in het dagelijks leven en tentames.
Wij zijn als bedrijf veel waard en willen zo goed mogelijk de leerlingen leiden tot een goeie toekomst zodat ze later niet in de problemen komen met andere zaken

CURSUSSEN

EVENEMENTEN

LAATSTE NIEUWS

Het Univeristy News van vandaag

Het behandelen van onderwerpen van klassen tot politiek en studentenorganisatie-evenementen.

Voeg je bij 500,000 Studenten Die Nu Genieten Van Epic-onderwijs

Maak deel uit van Epic University om je carrière te bevorderen.

    Ga naar de bovenkant